Boek een trip, bekijk onze tips en kortingen

Tabooshh!

Tabooshh! staat bekend om de geheime recepten van Martins grootmoeder. Kom, proef en ervaar hoe heerlijk culinair opgediend lokaal eten is. Bij Tabooshh! krijg je als klant van huurauto-Curacao een gratis welkomstdrankje, wat een heerlijk begin!

Lees verder

Restaurant DAL TORO

Dal toro heeft een zeer uitgebreide menu kaart, voor ieder wat wils. Een fantastisch plekje aan zee, Dal Toro is te vinden in ‘de boogjes’, aan het water in Punda. Geniet van je GRATIS welkomstdrankje omdat jij een auto huurt bij huurauto-curacao.

Lees verder

Mermaid boattrips

Met Mermaid Boattrips naar Klein Curacao is het nummer 1 uitje op ons prachtige eiland. Als je niet op Klein Curacao bent geweest, heb je het mooiste strand van Curacao gemist. Laat ons de boeking voor je regelen en geniet van een prachtige dag op een onbewoond eiland.

Lees verder

Aluma sailing

Altijd al een privé jacht willen huren? Dit is je kans! De Aluma zeilt met maximaal 12 personen naar waar jij heen wilt. De Aluma zeilt naar Fuik Baai, maar kan ook zeilen naar Bonaire. Met twee masten en 200m² zeil, is dit zeilschip en enorme toevoeging aan je vakantie op Curaçao.

Lees verder

Blue Finn Charters

Een fantastische trip naar Klein Curaçao met de grootste catamaran van Curaçao. Het liggen in de netten voorop de catamaran en de gezellige sfeer aan boord maken deze dag tot een groot succes. Een ervaring die je nog eens over zou willen doen. Laat ons weten dat je mee wilt en wij boeken deze trip op de dag die jou uit komt.

Lees verder

Curious2dive

Curious2Dive! laat jou graag prachtige plekjes in de onderwaterwereld van Curaçao zien. Ontvang super leuke kortingen omdat je een auto huurt bij huurauto-curacao. Zo relaxt als het onder water is, zo relaxt was je nog niet geweest op Curaçao.

Lees verder

Eric’s ATV Adventures

Een uniek dagje uit op de quad naar plekken die onbereikbaar zijn zonder quad. Deze begeleide tour mag niet ontbreken aan jou vakantie lijst van uitstapjes op Curaçao. En omdat jij een van onze auto’s huurt krijg je ook nog eens een korting van 10%.

Lees verder

De Struisvogel Boerderij

Een must do voor jong en oud, een bezoekje aan de Ostrich Farm aan de oostzijde van het eiland. Omdat jij een auto huurt bij huurauto-curacao, krijg je ook nog eens een korting op de entree van het park van maar liefst (bijna) 50%. Als je nog twijfelde moet dit je toch wel over de streep halen. Heb jij dit pure stukje Curaçao al gezien?

Lees verder

Steun zieke kinderen op Curaçao

Huur je een huurauto bij ‘Huurauto-Curacao’, dan zullen wij per gehuurde dag 1 gulden doneren aan stichting Siloam. Siloam is een kinderherstellingsoord. De kinderen welke hier wonen of tijdelijk verblijven krijgen een warm thuis. Bedankt voor jou steun aan deze kinderen.

Lees verder