Mermaid boattrips Curaçao

Mermaid boattrips

Trips curaçao

Wat maakt het uniek

Mermaid boattrips heeft een grote motorboot die je naar Klein Curaçao brengt. U vertrekt om 06:45uur vanaf de Vissershaven aan de Caracasbaai. Bij de vissershaven staat het personeel u op te wachten en wijst u naar de parkeerplaats. Verblijft u in Jan Thiel of bij Santa Barbara resort? Dan wordt u opgehaald door een van de limousines van de Mermaid. Wat is dat een gaaf begin van deze mooie dag!

Een lekker ontbijt en drinken staan voor u klaar. De tocht naar Klein Curaçao kan beginnen! U gaat lekker vroeg weg, dus heeft u een heerlijk lange dag op het mooiste strand van Curaçao voor de boeg. Op Klein Curaçao heeft de Mermaid als enige van alle aanbieders een prachtig Beachhouse met faciliteiten (douche, toilet). De ligbedjes staan voor u klaar en u kunt uzelf voorzien van water en softdrinks. Ook alcoholische dranken zijn aanwezig, houdt er wel rekening mee dat u deze aan het eind van de dag moet afrekenen bij het personeel van de Mermaid. Tussen 17 uur en 17:30 uur wordt u weer bij de Vissershaven afgezet en bent u ervan verzekerd volledig tot rust te hebben zijn gekomen met deze fantastische trip met Mermaid Boattrips.

Loved going on a trip with Huurauto Curacao. Everything was arranged perfectly. What we also liked was the great atmosphere we got from our guides. Thanks for making the trip a truely unique experience!

Laura Bilt

Redenen om te gaan

Voordelen Mermaid:

 • tick Created with Sketch.

  Lange dag op Klein Curacao

 • tick Created with Sketch.

  Inclusief ontbijt en lunch

 • tick Created with Sketch.

  Eigen beach house

 • tick Created with Sketch.

  Ligbedjes

Mermaid boattrips Curaçao