Trips curaçao

Accomodaties

Trips curaçao

Home Sweet Home

Dit is heerlijk thuis komen. De foto’s spreken voor zich. Home Sweet Home is een prachtig verblijf gelegen…

Lees verder
Trips curaçao

Kas Lamunchi

In juli 2018 werd deze prachtige villa opgeleverd. De moderne en sfeervol ingerichte villa ‘Kas Lamunchi’ is te vinden op het exclusieve resort Coral Estate. Een resort waar de natuur voorop staat. Door de hoge ligging waait er een heerlijke bries door de villa. Het uitzicht is grandioos, vanuit het zwembad met een cocktail uitkijken over de prachtig blauwe zee.

Lees verder
Trips curaçao

Villa Querencia Julianadorp

Dit verblijf op Curacao zit centraal gelegen in het rustige en groene Julianadorp. Het ligt dicht bij Willemstad en je bent binnen no time bij de mooiste stranden van Curacao. Villa Querencia bestaat uit een vrijstaande 2-persoonstudio en een 4-persoonsappartement. Beide appartementen hebben een buitenkeuken en een heerlijk zwembad.

Lees verder
Trips curaçao

Hemels Curacao

Deze Bed & Breakfast van Paul en Teunie is een droom welke werkelijkheid werd. Met hun jarenlange ervaring in het hotelwezen, hebben zij een fantastisch fundament voor dit Hemelse verblijf. Gastvrijheid is een vanzelfsprekendheid. Paul en Teunie zullen zeker bijdragen aan een onvergetelijke vakantie.

Lees verder
Trips curaçao

Dolphin Suites en Wellness

Een kleinschalig hotel met alle gewenste faciliteiten en een zeer vriendelijke en persoonlijke benadering door het personeel.

Lees verder
Trips curaçao

Ultimate Caribbean Experience

Een moderne, net gebouwde woning met zwembad en deels overdekt terras. Dit verblijf is geschikt voor gezinnen, maar natuurlijk ook voor twee personen. Wilt u genieten onder de zon met een gastheer die altijd klaarstaat en u voorziet van de beste tips? Kijk dan snel verder

Lees verder
Trips curaçao

Curinjo

Curinjo op Curacao, een resort met appartementen en studio’s. Ieder zijn eigen ruimte maar toch ook de gezelligheid aan het zwembad.

Lees verder