Trips curaçao

Verblijftips

Trips curaçao

Villa Breeze

De naam zegt het al, een heerlijke Caribbean Breeze rondom deze 8-persoons familie villa. Dat is belangrijk, want…

Lees verder
Trips curaçao

ABC appartementen

Het eiland verkennen vanaf ABC appartementen gaat ontzettend makkelijk, het verblijf ligt namelijk midden op het eiland. Met…

Lees verder
Trips curaçao

Appartementen BlouBlou Curaçao

Twee prachtige vrijstaande bungalows liggen in de wijk Jan Thiel op loopafstand van de stranden van Jan Thiel en Caracasbaai.
Omringt door een grote tuin met veel groen, bieden deze bungalows veel privacy, comfort en rust.
Uw porch met zitgelegenheid ligt lekker op de wind en in 10 stappen bereikt u het zwembad waar u lekker kunt zwemmen of, na een dagje Willemstad, lekker kunt afkoelen. Er zijn 6 ligbedden met kussens beschikbaar om te kunnen zonnen.

Lees verder
Trips curaçao

Villa Topzicht

De naam zegt het al… vanaf je appartement of studio in het kleinschalige resort Villa Topzicht, heb je een geweldig uitzicht over zee en het Spaanse Water. Er zijn twee appartementen en een studio met een gezamenlijk zwembad bij deze Villa.

Lees verder
Trips curaçao

Dushi Violet

Je eigen appartement op een afgesloten resort nabij Sint Jorisbaai. Het resort, Seru Coral, heeft een gezamenlijk zwembad. Op het resort kunnen ook de kinderen veilig spelen. De Belgische eigenaren van dit appartement doen hun uiterste best het hun gasten naar de zin te maken.

Lees verder
Trips curaçao

Hemels Curacao

Deze Bed & Breakfast van Paul en Teunie is een droom welke werkelijkheid werd. Met hun jarenlange ervaring in het hotelwezen, hebben zij een fantastisch fundament voor dit Hemelse verblijf. Gastvrijheid is een vanzelfsprekendheid. Paul en Teunie zullen zeker bijdragen aan een onvergetelijke vakantie.

Lees verder
Trips curaçao

Las Colinas Verdes

Houd je van de rustige stranden en ongerepte natuur van Curacao, dan is dit verblijf een ideale plek om te verblijven! Las Colinas Verdes is gelegen bij Sint Willibrordus, dat is ten westen van Willemstad.

Lees verder
Trips curaçao

Kas Lamunchi

In juli 2018 werd deze prachtige villa opgeleverd. De moderne en sfeervol ingerichte villa ‘Kas Lamunchi’ is te vinden op het exclusieve resort Coral Estate. Een resort waar de natuur voorop staat. Door de hoge ligging waait er een heerlijke bries door de villa. Het uitzicht is grandioos, vanuit het zwembad met een cocktail uitkijken over de prachtig blauwe zee.

Lees verder
Trips curaçao

Paradise at home

Een vakantie villa in Grote Berg, een wijk op het midden van Curacao. Deze villa is geschikt voor maximaal 4 personen. Het is een heerlijk op de wind gelegen villa met uitzicht op het groen en de zee aan de noordkant van het eiland.

Lees verder
Trips curaçao

Kas di Ala

In Julianadorp zijn de appartementen van ‘Kas di Ala’ te vinden. Een verblijf met een heerlijk zwembad, veel privacy en ruime zit gelegenheid zowel bij het zwembad als bij de appartementen en de bungalows.

Lees verder
Trips curaçao

Hacienda la Bougainville

Hacienda la Bougainville is een prachtig verblijf met de mogelijkheid ontbijt bij te boeken. In augustus 2017 ontving dit verblijf een keurmerk van het Curacao Tourist Board!

Lees verder