Trips curaçao

Onze Blog

Trips curaçao

Tabooshh!

Tabooshh! staat bekend om de geheime recepten van Martins grootmoeder. Kom, proef en ervaar hoe heerlijk culinair opgediend lokaal eten is. Bij Tabooshh! krijg je als klant van huurauto-Curacao een gratis welkomstdrankje, wat een heerlijk begin!

Read more
Trips curaçao

Mermaid boattrips

Met Mermaid Boattrips naar Klein Curacao is het nummer 1 uitje op ons prachtige eiland. Als je niet op Klein Curacao bent geweest, heb je het mooiste strand van Curacao gemist. Laat ons de boeking voor je regelen en geniet van een prachtige dag op een onbewoond eiland.

Read more
Trips curaçao

Massage op locatie

Een massage op locatie door Bas van Twillert. Aan het strand of een andere locatie naar jouw keuze op Curacao.

Read more
Trips curaçao

Curious2dive

Curious2Dive! laat jou graag prachtige plekjes in de onderwaterwereld van Curaçao zien. Ontvang super leuke kortingen omdat je een auto huurt bij huurauto-curacao. Zo relaxt als het onder water is, zo relaxt was je nog niet geweest op Curaçao.

Read more
Trips curaçao

Eric’s ATV Adventures

Een uniek dagje uit op de quad naar plekken die onbereikbaar zijn zonder quad. Deze begeleide tour mag niet ontbreken aan jou vakantie lijst van uitstapjes op Curaçao.

Read more
Trips curaçao

Blue Finn Charters

Een fantastische trip naar Klein Curaçao met de grootste catamaran van Curaçao. Het liggen in de netten voorop de catamaran en de gezellige sfeer aan boord maken deze dag tot een groot succes. Een ervaring die je nog eens over zou willen doen. Laat ons weten dat je mee wilt en wij boeken deze trip op de dag die jou uit komt.

Read more
Trips curaçao

De Struisvogel Boerderij

Een must do voor jong en oud, een bezoekje aan de Ostrich Farm aan de oostzijde van het eiland. Omdat jij een auto huurt bij huurauto-curacao, krijg je ook nog eens een korting op de entree van het park van maar liefst (bijna) 50%. Als je nog twijfelde moet dit je toch wel over de streep halen. Heb jij dit pure stukje Curaçao al gezien?

Read more