Over Huurauto Curacao

“Kun je een auto regelen?”

 

We woonden al even op Curaçao, toen een vriendin belde: “Kun je misschien een auto regelen voor een vriendin van mij?” Die vriendin ging stagelopen op Curaçao en had daarvoor tijdelijk een auto nodig. Dat was het begin van ons autoverhuurbedrijf.

 

Uw verhuur auto voor de deur van uw verblijf

U hoeft de auto niet zelf op te halen. Het maakt niet uit waar uw vakantieverblijf op Curaçao is, de auto komt naar u toe. We stemmen de details duidelijk met u af, zodat u niet onnodig hoeft te wachten. Een fijn begin van een onbezorgde vakantie op het prachtige zonnige Curaçao.

 

Gebracht en gehaald

Zoveel dingen die je moet regelen voor je vakantie. Laat ons jouw auto regelen. We brengen jouw auto op het vliegveld of bij je vakantie adres. Daarbuiten maken we een afspraak met u om de auto bij u te krijgen. Wij zorgen ervoor dat dit zo snel en vlekkeloos mogelijk verloopt.

 

Nieuwe, betrouwbare auto’s

Toen we startten met het verhuren van auto’s, kozen we voor tweedehands auto’s. Al snel ontdekten we dat die nog wel eens iets mankeerden. Daarom verhuren we nu alleen nog maar jonge, betrouwbare dealeronderhouden auto’s. Daarnaast loopt u geen risico doordat we kiezen voor de meest uitgebreide verzekeringen. U wilt tijdens uw vakantie of zakelijke verblijf toch niet voor verrassingen komen te staan. Bekijk ook ons huurauto aanbod voor meer informatie over de verschillende typen en prijsklassen die wij aanbieden.

 

Een auto is onmisbaar op Curaçao

Voor vervoer op Curaçao is een auto vrijwel onmisbaar. Even naar de supermarkt is niet zo vanzelfsprekend als in Nederland. Vanwege afstanden, grote hoogteverschillen en temperaturen is een auto noodzakelijk.

 

Geen onverwachte extra kosten

De verzekeringen zijn inbegrepen in de huurprijs:

  • All-risk autoverzekering
  • Inzittendenverzekering
  • Diefstalverzekering

 

Het eigen risico kunt u afkopen voor een klein bedrag per dag. Daarnaast is het aantal kilometers ongelimiteerd. U komt dus niet voor verrassingen te staan wat de kosten betreft.

Voor alle informatie over reserveren, betalen en aanverwante zaken, bekijk onze FAQ Auto huren op Curacao.

 

Vragen of meer informatie

Wanneer u meer wilt weten, alvast wilt reserveren of toch nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons. Bent u op Curaçao en wilt u snel antwoord, dan is een Whatsapp-bericht of bellen het snelst.