Malvales Resort

Nieuw Resort

Dit splinternieuwe resort biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie in een tropisch paradijs. Een volledig ingericht appartement voor 4 personen die van alle gemakken is voorzien. Lekker op de wind met veel privacy en comfort. Op slechts 5 min rijden van het strand en 15 min van Willemstad met de mogelijkheid tot huurauto bij het verblijf!

Moderne accommodatie

Wij heten u graag persoonlijk welkom bij Malvales Resort. Zodra u geland bent op Hato Airport zorgen wij dat de woning helemaal klaar is voor u en wij er zijn zodra u aankomt. We vinden het namelijk het leukst om onze gasten persoonlijk te verwelkomen en ze het een en ander uit te leggen over het park, het eiland en de cultuur. Tot snel!

Volledig ingerichte huisjes

Onze luxe, maar betaalbare appartementen zijn de ideale keus voor stellen of met het gezinnen tot 4 personen. Met hun unieke design vanwege de schuine daken zijn ze een lust voor het oog om te zien en nog fijner om in te vertoeven. Het prachtige appartement biedt alle comfort en moderne gemakken die je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf op het betoverende Curaçao.

Alle appartementen op Malvales Resort zijn identiek gebouwd qua indeling en design. Bij de boeking zal een willekeurig appartement toegewezen worden.