Auto huren Curaçao trips Villa Breeze

Villa Breeze

Auto huren Curaçao trips Villa Breeze

Villa Breeze

De naam zegt het al, een heerlijke Caribbean Breeze rondom deze 8-persoons familie villa. Dat is belangrijk, want kan het erg heet worden op Curaçao. Zeker omdat je als vakantieganger de soms hoge temperatuur niet gewend bent. Een ander bijkomend voordeel is dat er door de wind minder muggen zijn. Deze villa hebben eigenaren, Remco & Ria omgebouwd tot een waar paleisje. Na 8 jaar wonen op Curaçao en hun terugkeer naar Nederland is de villa te huur voor iedereen die een heerlijke vakantie wil op Curaçao. Ideaal voor families die extra privacy willen voor b.v. opa en oma. Het volledig ingerichte aparte appartement biedt deze privacy. De villa ligt op ca 5 auto minuten van Mambo Beach. Het beheer wordt verzorgt door Marloes.
Villa Breeze heeft een groot privé zwembad van 4mx8m en 1,60 diep. Lekkere ligstoelen om te relaxen zijn te vinden om het zwembad. Een loungebank om heerlijk te chillen of om te genieten van een lekker drankje. Ook kan je lekker buiten eten aan de op maat gemaakte tafel van steigerhout.

Auto huren Curaçao trips Villa Breeze

Aan iedereen is gedacht

Het huis is volledig ingericht, een volle boekenkast, speelgoed voor de kinderen, bordspelletjes een TV hoek met keuze uit veel zender en een complete keuken van alle gemakken voorzien. Gezellig eten koken en je gezin aan de bar. Of BBQ in de tuin. Het kan allemaal.

Auto huren Curaçao trips Villa Breeze

Comfortabel

De villa heeft vier, tweepersoons slaapkamers en drie badkamers (één slaapkamer en badkamer in het appartement). De hoofdslaapkamer heeft een moderne, net verbouwde privé badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

 

Meer informatie of vragen kijk op www.villabreezecuracao.com