ABC appartementen

ABC resort

Het resort geeft u de mogelijkheid om de gezelligheid op te kunnen zoeken. Het complex bestaat namelijk uit elf appartementen en acht nieuwe lodges. Heeft u toch behoefte aan rust? Dan kunt u ongestoord uitrusten op uw eigen veranda. Elk appartement heeft een oppervlakte van 95m2 en biedt ruimte aan vier tot maximaal vijf personen. De lodge heeft een oppervlakte van 60m2, waarin maximaal twee personen kunnen verblijven.

 

ABC appartementen

Zwembaden

De accommodaties zijn voorzien van maar liefst twee zwembaden. Een van de zwembaden ligt centraal tussen de appartementen in, hier kunt u heerlijk vertoeven op een ligbedje of zitje met parasols. Heeft u meer interesse in de luxe uitstraling van de infinity pool? Dan neemt u een frisse duik in het zwembad dat gelegen is tussen de tweepersoons lodges. Op het terrein is er ook een bar aanwezig. Mocht u zin hebben in gezelligheid, dan zult u dat hier vast en zeker vinden!

 

ABC appartementen

Gastvrijheid

Bij ABC appartementen zult u merken dat de gastvrijheid op nummer 1 staat. Bent u benieuwd naar de lovende reviews van de voorgaande gasten? Hierover leest u meer op Zoover, Facebook en in het gastenboek op hun website: http://abc-appartementen.com