De opties bij Mambo beach

Het is een toeristische plek, maar daardoor is alles wel goed voor elkaar. Op mambo beach is de keuze reuze. Mambo beach heeft niet alleen een behoorlijk uitgestrekt strand, maar er is ook van alles te doen.

 

Winkelen

Bij mambo beach is er de mambo beach boulevard. Op de mambo beach boulevard zijn veel verschillende winkeltjes met zwemkleding, strandkleding, sieraden, slippers, snorkels en nog meer. Je kunt je dus een heerlijk poosje vermaken op de mambo beach boulevard. En mocht je partner of mede vakantieganger niet mee willen winkelen dan leg je die lekker op een strandbedje neer met een koud drankje in de hand.

 

Vakantie vastgelegd

Wil jij je vakantie op Curaçao nooit vergeten dan kun je bij mambo beach ook een tattoo laten zetten. Er worden hier echt een heleboel palmboompjes, zonnetjes en golfjes getatoeëerd. Los van het kleine werk kun je ook zeker de grote plaatjes overlaten aan Byron op de Mambo beach boulevard.

 

Strand

Foto door: Dolphin Suites

Mambo beach is er natuurlijk vooral voor het stand. Bij mambo beach zijn veel verschillende strandtenten. Lekker uitrusten met niet teveel mensen om je heen? Dan zit je goed bij Hemmingway, waar met name de hotelgasten van Lionsdive and beach resort liggen te relaxen.

Bij Chill kun je kiezen tussen hangen aan de bar, relaxen op een echte Curaçaose strandstoel, zitten op een van de tuinbanken of lekker liggen op een strandbedje. De strandbedjes daar betaal je voor, de rest is gratis. Bestel een koud drankje, een smoothie of ga een hapje eten en geniet van het strand van Chill. Bij Chill kun je ook een geschilderd stukje drijfhout op laten hangen met jouw bedrijfsnaam bijvoorbeeld. We zijn benieuwd of jij die van ons al gevonden hebt.

Bonita is het stukje strand waar je jezelf even moet voorzien van een hapje en een drankje. De snackbar en de bar van Bonita liggen aan de mambo beach boulevard. Snack-friday is de dag om hier plaats te nemen.

Madero Ocean club heeft niet alleen een stuk strand tot haar beschikking, maar zelfs ook een zwembad. Heb jij dus liever een dagje geen zand tussen je tenen maar wil je wel aan het stand zijn, dan spring je op mambo beach gewoon bij Madero het zwembad in.

Welk strand heeft jouw voorkeur? Laat het ons weten in de comments en we zijn ook benieuwd waarom.

 

Restaurants

Ook de keuze wat eten betreft is uitgebreid. Bij mambo beach kun je terecht voor een goeie pizza bij Piazza of Pizzamare. Bij the green house eet je een goed stuk vlees of bestel je op maandag en donderdag onbeperkt sushi. Ook kun je bij mambo beach terecht voor een kapsalon, bij the Green house beneden aan het stand. Snacken kan dus bij Bonita. Chill staat bekend vanwege de kip spiezen. Bij Hemmingway is voor ieder wat wils, een simpele maar goeie menukaart. Zo zijn er nog meer restaurants bij mambo beach boulevard, kom eens even langs om te zien waar jij het liefst zal gaan genieten van je lunch of diner.

 

Parkeren

Parkeren van jouw huurauto dat kan veilig tegenover Lions Dive and Beach resort om schade en diefstal van de auto te voorkomen. Je betaalt hier ANG5 of $3 en ze letten goed op jouw auto die binnen de muren van het parkeerterrein geparkeerd staat. Bij Mambo beach zelf op de grote parkeerplaats zijn de ervaringen helaas niet goed.

 

Heb jij iets te delen over mambo beach wat hier echt tussen had moeten staan? Deel het met ons en de andere lezers, zodat iedereen weet waar op mambo beach we echt geweest moeten zijn.