Kas di Ala Curaçao

Kas di Ala

Kas di Ala Curaçao

Heerlijk zwembad

In Julianadorp zijn de appartementen van ‘Kas di Ala’ te vinden. Een verblijf met een heerlijk zwembad, veel privacy en ruime zit gelegenheid zowel bij het zwembad als bij de appartementen en de bungalows. Julianadorp ligt in het midden van het eiland. Er zijn zeker toeristen te vinden, maar niet de toeristisch drukte.

Kas di Ala zwembad Curaçao

Stranden

Op korte afstand is Centrum Supermarkt te vinden. Blue Bay waar ook een golfbaan is, is binnen 5 minuten te bereiken. Ook zijn er verschillende toeristische en niet toeristische stranden 5 tot 10 minuten van het verbijf vandaan. In het centrum van Willemstad bent u binnen 10 tot 15 minuten.
‘Kas di Ala’ bestaat uit vijf verschillende appartementen / bungalows. De appartementen zijn geschikt voor 2 personen, de grootste bungalow, welke drie kamers heeft, is geschikt voor 4 personen.

Kas di Ala zwembad Curaçao

Tropische tuin

Kas die Ala heeft een prachtige tropische tuin met zwembad en zonneterras en niet te vergeten, de pergola. Er is erg goed nagedacht over de opzet van het verblijf welke rust en ruimte en absolute privacy biedt. Reist u met een groot gezin of meerdere generaties dan is het erg leuk om bij Kas di Ala een aantal bungalows of appartementen te huren. Zo heeft ieder zijn eigen plekje, maar verblijft u toch bij elkaar.

Wij begrijpen het wel als u hier uw vakantie op Curacao wilt doorbrengen. Boek uw verblijf snel en kijk ook nog even rond op de website van ‘Kas di Ala voor de prachtige plaatjes van het verblijf.