Dolphin Suites en Wellness

Mambo beach

Dolphin Suites & Wellness is een kleinschalig boutique hotel met 21 kamers dat lekker centraal ligt op het eiland. Het is een gezellig familiehotel waarbinnen je in alle rust kunt genieten, maar toch op steenworp afstand zit van het bekende Mambo Beach en de verscheidenheid aan restaurants, winkels en beach bars op de Mambo Beach Boulevard. Als gast van Dolphin Suites krijg je gratis toegang tot het strand en gratis ligbedden bij Madero Ocean Club.

Faciliteiten

Bij Dolphin Suites staat het welzijn van iedere gast altijd centraal. wordt. Het hotel heeft een eigen spa grenzend aan een mineralenbad dat een gezonde huid stimuleert en spierpijn verlicht. In de ‘Dolphin Spa’ kunnen verschillende behandelingen worden genoten, van pedicurebehandeling tot hot stone massage. Ook beschikt het hotel over een lounge waar je jezelf even lekker terug kunt trekken met een leesboek. Achter het hotel is een kleiner zwembad te vinden en een tropische binnentuin waar je gezellig kunt BBQ’en.  Er wordt ook yoga aangeboden. U wordt altijd met een warm welkom en een brede glimlach ontvangen.

Van studio tot familiekamer

De kamers en suites hebben een frisse en moderne inrichting en zijn zeer ruim opgezet. Dit komt mede doordat Dolphin Suites de enige volledig rolstoelvriendelijke accommodatie van de Caribbean is. Elke kamertype heeft een ruim woongedeelte, een grote badkamer en een terras of balkon, waar je na een lange stranddag nog even lekker kan nagenieten met een glas wijn. Dolphin Suites is er voor ieder type gast. Het is een ideale accommodatie voor mensen die aan een rolstoel gebonden zijn, maar het is zeker ook een heerlijke plek voor gezinnen en rustzoekers.