Dit splinternieuwe resort biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie in een tropisch paradijs. Een volledig ingericht appartement voor 4 personen die van alle gemakken is voorzien. Lekker op de wind met veel privacy en comfort. Op slechts 5 min rijden van het strand en 15 min van Willemstad met de mogelijkheid tot huurauto bij het verblijf!

Dit is heerlijk thuis komen. De foto’s spreken voor zich. Home Sweet Home is een prachtig verblijf gelegen in Jan Thiel en grenzend aan de zoutpannen van Jan Thiel. Dit vakantie verblijf is een kleinschalig resort met een penthouse, twee appartementen onder het penthouse aan het zwembad en twee appartementen aan de andere kant van het zwembad. De patio van deze laatste twee appartementen zijn gelegen aan de kant van de zoutpannen. Het penthouse heeft zelfs uitzicht over het Spaanse water.

Home Sweet Home is ook te reserveren door grote groepen. Heb je een bruiloft, familiehereniging of grote vriendengroep en heb je graag allemaal je eigen plekje maar wel bij elkaar op een resort? Dan zit je bij Home Sweet Home op de juiste vakantie locatie.

Centraal gelegen in het rustige en groene Julianadorp is dit kleinschalige mini-resort Villa Querencia te vinden.
Het terrein is ruim opgezet met een mooie tropische tuin vol palmbomen, een fijn zwembad en cabana’s om maximaal te genieten.

Op het terrein staat een vrijstaande 2-persoons studio met grote overdekte porch van maar liefst 100 vierkante meter. Daarnaast is er nog een ruim 4-persoons appartement wat eveneens van alle gemakken is voorzien. Voor het optimale buitenleven gevoel hebben beide accomodaties een royale buitenkeuken op de porch.

Vanuit Julianadorp ben je snel in hartje Willemstad, maar ook binnen no time bij de mooiste stranden van het eiland.
John en Veronique ontvangen jullie graag op hun mooie plek om jullie een fantastische tijd te bezorgen.

Het Dolphin Suites hotel is een kleinschalig hotel bij mambo beach. De receptionisten kennen door de kleinschaligheid van dit hotel hun gasten. Aan het zwembad heeft het Dolphin Suites hotel op Curacao nu ook een wellness waar je verschillende behandelingen kunt genieten.

De verschillende kamers die geboekt kunnen worden variëren van studio tot familiekamer. Naast de kamers en het zwembad beschikt Dolphin Suites over een lounge waar je heerlijk kunt bijkomen op je vakantie. Achter het hotel is tevens een barbeque ruimte waar de gasten gebruik van kunnen maken.

De gemakken van een hotel en de vriendelijkheid en zorgzaamheid van een kleinschalig resort.